SREĆAN EPILOG: Selektor Kuvajta pušten iz bolnice

Goran Tufegdžić pušten je na kućno lečenje, nakon što je u bolnici proveo mesec dana jer ga je komšija teško ranio hicem iz pištolja

  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije KuvajtaGoran Tufegdžić (41) iz Požarevca, otpušten je iz Urgentnog centra u Beogradu na kućno lečenje, nakon teškog ranjavanja koje se desilo 24. avgusta.

Tufegdžića je tog dana hicem iz pištolja pogodio komšija Stojadin P. (86), nakon svađe oko placa. Posle ovog napada, Tufegdžić je hitno operisan u Opštoj bolnici u Požarevcu, gde su mu hirurzi izvadili metak iz desnog plućnog krila. Zbog kritičnog stanja, on je ubrzo prebačen u beogradski Urgentni centar, gde su nad njim izvršene još tri operacije.

- Metak u grudnom košu bio je malog kalibra i zato lako pokretan, pa je naneo veliku štetu u plućnom krilu. Međutim, odlučujuća je bila prva operacija obavljena u Požarevcu, koja je odlično izvedena, čime je spasen život pacijenta – rekli su u Urgentnom centru.

Tufegdžić se početkom septembra probudio iz kome, a kasnije je skinut i sa aparata za disanje. Do ranjavanja Tufegdžića došlo je kada je on angažovao građevinske mašine na raščišćavanju placa koji je kupio od ćerke Stojadina P., čemu se ovaj protivio. U jednom trenutku, on je iz džepa pantalona izvukao pištolj i pucao Tufegdžiću u grudi, nakon čega je uhapšen i sproveden u pritvor zbog pokušaja ubistva.

Uskoro se očekuje podizanje optužnice i zakazivanje suđenja, na kojem će, najverovatnije, presuda biti doneta vrlo brzo, jer je osumnjičeni priznao delo za koje se tereti, uz nepobitne dokaze.

Tufegdžić se trenutno oporavlja u svojoj porodičnoj kući u Požarevcu, nakon čega će ponovo otići za Kuvajt, gde ga čeka nastavak angažmana na čelu fudbalske reprezentacije ove arapske zemlje.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA