CECA PONOVO NA SUDU: Sa zetom optužena za nasilničko ponašanje

Saslušanjem svedoka u petak se nastavlja pretres protiv pevačice i Predraga Ocokoljića, optuženim da su 2007. došli u sukob sa direktorom FK Mladi proleter zbog vlasništva nad klubom

  • 0

Glavni pretres protiv pevačice Svetlane Ražnatović i njenog zeta Predraga Ocokoljića, optuženim za nasilničko ponašanje, nastavlja se u petak pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, saslušanjem svedoka.

Prema tvrdnjama tužilaštva, oni su u junu 2007. godine došli u sukob sa Aleksandrom Olarevićem, direktorom FK Mladi proleter, zbog vlasništva nad ovim klubom.

Kako se navodi, tokom svađe Ražnatovićeve i Olarevića, Ocokoljić je prišao oštećenom i udario ga u glavu.

Suđenje je počelo krajem decembra prošle godine, kad su Ražnatovićeva i njen zet negirali delo koje im se stavlja na teret. Pevačica je kazala da je Ocokoljić stao između nje i Olarevića kako bi sprečio da je ovaj povredi.

Iako je Olarević svojevremeno podneo krivičnu prijavu, on je na suđenju kazao da se ne pridružuje krivičnom gonjenju i da ne ističe odštetni zahtev zbog lakih telesnih povreda, koje je, kako tvrdi, tada zadobio.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA