• 1

Iz Robnih rezervi još 3.000 tona ulja na tržištu

Intervencija sledeće nedelje biće uglavnom namenjena manjim maloprodajnim objektima i manjim opštinama, najavio ministar spoljne i unutrašnje trgovine Rasim Ljajić

  • 1

Ministar spoljne i unutrašnje trgovine Rasim Ljajić najavio je da će naredne sedmice ministarstvo intervenisati sa još 3.000 tona ulja iz Robnih rezervi, uglavnom namenjenih manjim prodajnim objektima.
- Mi ćemo već naredne sedmice intervenisati sa novih 3.000 tona ulja, uglavnom namenjenih manjim maloprodajnim objektima i manjim opštinama - rekao je Ljajić.

On se nada da će time tržište biti stabilizovano, da će se sprečiti dalji poremećaji i omogućiti redovno snabdevanje uljem.
Ljajić je dodao, da što se tiče proizvodnje, ulja ima više nego dovoljno, ali ga u maloprodajnim objektima, u pojedinim delovima zemlje nema u dovoljnim količinama, a ulja iz robnih rezervi nema uopšte.
- Zato ćemo promeniti plan preraspodele - rekao je Ljajić i dodao da su u prvoj fazi ulje uglavnom povlačili veliki trgovinski lanci i distributeri.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak

    Bandi,danima litar u beogradu ne migu naći,kuvo se ti ministre u tom ulju s pride sumpora zanavek...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima