SOLIDARNOST: Posao za suprugu poginulog pilota

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije odlučio je da zaposli Gordanu Savić, suprugu pilota Vojske Srbije koji je poginuo u avionskoj nesreći u Novoj Pazovi

  • 0

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije odlučio je da zaposli Gordanu Savić, suprugu pilota Vojske Srbije Gorana Savića koji je poginuo u avionskoj nesreći.

"Direktorat civilnog vazduhoplovstva na ovaj način će omogućiti da deca i supruga pokojnog majora Gorana Savića imaju redovan izvor prihoda i život učini bar malo lakšim u ovim izuzetno teškim trenucima, kada su ostali bez stuba porodice", navodi se u saopštenju.

Direktorat je naveo da se na to odlučio kako bi se solidarisao sa porodicom tragično nastradalog majora VS i pomogao njegovoj supruzi koja nema stalno zaposlenje.

"Major Goran Savić je, žrtvujući svoj život, zaštitio druge živote, svesno ostao u avionu i izbegao još veću tragediju. To čine heroji. Major Goran Savić jeste naš heroj", navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA