RAT UŽIVO: Američki vojnik snimio kako ga ranjavaju talibani (VIDEO)

Kao da ste usred neke video-igrice - iz ugla vojnika učestvujete u napadu na talibansku bazu; bivate ranjeni, padate na zemlju, ispada vam M16 i izbačeni ste iz borbe. Jedina razlika je u tome što je ovo stvarnost

  • 2

Snimak koji podseća na neku video-igricu iz franšize "Call of Duty" pojavio se danas na internetu i odmah izazvao burne reakcije.

Američki vojnik u nepokornom Avganistanu, u kome talibani uporno odolevaju uništenju koje im preti od najmoćnije soldateske ikada, kreće se po planinskom terenu i pokušava da se probije do nekakvog postrojenja koje se nalazi u dnu doline.

Dok neprestano puca ka smeru u kome misli da se nalaze muslimanske snage, komunicira sa svojim nadređenima putem motorole i pokušava da iskoordiniše napad.

U jednom trenutku, međutim, prima četiri hica i pada na zemlju, ispuštajući svoju pušku "M16" na zemlju, i počinje glasno da obaveštava saborce da je ranjen, ali se u njegovom glasu ne može prepoznati ni naznaka panike.

Do kraja snimka niko nije došao.

Pogledajte snimak:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA