ZLOČIN PRED DETETOM: Za ubistvo bivše supruge 20 godina zatvora!

Apelacioni sud je u Novom Sadu preinačio je presudu Višeg suda i izrekao godinu dana kraću kaznu Saši Jaćimoviću (40) iz Sremske Kamenice zbog ubistva Jasne Kurteš (45)

  • 0

Apelacioni sud u Novom Sadu osudio je Sašu Jaćimovića (40) iz Sremske Kamenice na jedinstvenu kaznu zatvora od 20 godina zbog ubistva bivše supruge Jasne Kurteš (45).

Viši sud je, u novembru prošle godine, osudio Jaćimovića na 21 godinu zatvora, na osnovu optužnice da je ispalio pet hitaca iz pištolja u bivšu suprugu.

Apelacioni sud je preinačio presudu Višeg suda u Novom Sadu i izrekao godinu dana kraću kaznu zbog teškog ubistva i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materijala.

U trenutku ubistva, koje se dogodilo krajem januara 2011. godine  posle ponoći, u stanu se nalazila i četvorogodišnja ćerka ubijene žene, koja nije povređena.

Jaćimović je posle ubistva pobegao u Mađarsku, ali se posle dva dana boravka u Budimpešti predao policiji i na saslušanju u sudu priznao da je ubio bivšu suprugu, ali nije znao da objasni zbog čega je to učinio.

(A. T. /Tanjug, Foto: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA