• 0

BRUKA: Godinu dana obećanja, krateri i dalje u širem centru Valjeva!

Uprkos obećanjima nadležnih da će, zbog rupa koje su se pojavile, biti urađena kompletna rekonstrukcija u Ulici Jakova Nenadovića, to do danas nije učinjeno

  • 0

Uprkos obećanjima nadležnih da će biti urađena kompletna rekonstrukcija u Ulici Jakova Nenadovića, u širem centru Valjeva, stanovnici ovog dela grada i dalje čekaju da ova ulica bude asfaltirana.
- Naša agonija i nadmudrivanje sa gradskim vlastima, ali i vodovodom, posle čije intervencije je i nastao ovaj problem, traje godinu dana. Intervenisali smo bezbroj puta, molili da se problem reši, ali smo dobijali samo lažna obećanja – kaže čitalac našeg portala koji je Telegrafu priložio i fotografije navedene ulice.


Prema njegovim rečima, s obzirom na to da ni nakon poslednjeg obećanja, koje je dato pre dva meseca, problem nije rešen, među stanovnicima ove ulice postoji bojazan da će dočekati zimu, a da će situacija ostati nepromenjena.
Pasivnost nadležnih čudi, imajući u vidu da je reč o prometnoj ulici kojom prolazi i gradski prevoz, te Valjevci još jednom apeluju da se hitno pristupi sanaciji kolovoza.
(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima