• 0

BRUKA: Godinu dana obećanja, krateri i dalje u širem centru Valjeva!

Uprkos obećanjima nadležnih da će, zbog rupa koje su se pojavile, biti urađena kompletna rekonstrukcija u Ulici Jakova Nenadovića, to do danas nije učinjeno

  • 0

Uprkos obećanjima nadležnih da će biti urađena kompletna rekonstrukcija u Ulici Jakova Nenadovića, u širem centru Valjeva, stanovnici ovog dela grada i dalje čekaju da ova ulica bude asfaltirana.
- Naša agonija i nadmudrivanje sa gradskim vlastima, ali i vodovodom, posle čije intervencije je i nastao ovaj problem, traje godinu dana. Intervenisali smo bezbroj puta, molili da se problem reši, ali smo dobijali samo lažna obećanja – kaže čitalac našeg portala koji je Telegrafu priložio i fotografije navedene ulice.


Prema njegovim rečima, s obzirom na to da ni nakon poslednjeg obećanja, koje je dato pre dva meseca, problem nije rešen, među stanovnicima ove ulice postoji bojazan da će dočekati zimu, a da će situacija ostati nepromenjena.
Pasivnost nadležnih čudi, imajući u vidu da je reč o prometnoj ulici kojom prolazi i gradski prevoz, te Valjevci još jednom apeluju da se hitno pristupi sanaciji kolovoza.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima