• 0

PORODIČNA TRAGEDIJA: Troje Lazića zajedno sahranjeni u Inđiji (FOTO)

Na groblju u Inđiji sahranjeni su Miroslav (49), Radmila (47) i njihov sin Sava (25) Lazić, koji je za sobom ostavio suprugu i šestomesečnu bebu

  • 0

Miroslav (49), Radmila (47) i njihov sin Save (25) Lazić, koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći, sahranjeni su danas na mesnom groblju u Inđiji u prisustvu nekoliko stotina rođaka, prijatelja i poznanika.

Saobraćajna nesreća se dogodila 29. septembra, oko 2 sata ujutru, na ulazu u Inđiju, iz pravca Novog Sada, na samo 500 metara od kuće Lazića. Miroslav je sa suprugom i sinom bio kod brata, koji je slavio punoletstvo svog sina. Na povratku iz restorana, Miroslav je vozeći "fijat stilo karavan" iznenada izgubio kontrolu nad vozilom. Automobil je naglo sleteo s puta, udario u drvo i prevrnuo se na krov.

U povorci za sanducima išli su najbliži rođaci, dok su otac i baka nesrećnog Miroslava onemoćali od bola, kolima prebačeni od kapele do grobnice.

- Deco moja.  Šta nam se ovo desilo?  Nemojte nas ostavljati!  - kukala je baka Mira iznemoglim glasom.

U nepreglednoj koloni naroda, za Savinim kovčegom, koračala je njegova supruga Danijela, koja je kobne večeri ranije napustila proslavu kako bi nahranila njihovu šestomesečnu bebicu. Ona je poljubila kovčeg pre spuštanja u raku i poslednji put se oprostila od supruga.

- Danijela ne može da progovori. Onemoćala je od bola. Živeli su u velikoj ljubavi. Užasno je sve ovo, posebno kada znate da je za Savom ostala bebica, koju majka u takvom šoku treba još i da doji - kaže jedna prijateljica.

Poslednji govor nad odrom troje Lazića održao je Radmilin kolega s posla, opraštajući se u ime svih zaposlenih u kompaniji "Univereksport", gde je bila zaposlena.

(P. Marković)

 

 

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima