MUFTIJA JUSUFSPAHIĆ: Strašno mi je žao zbog udesa, obići ću decu uskoro

"Žurio sam na sastanak kad se udes dogodio. Istrčao sam iz automobila i pomogao deci i majci da izađu iz vozila. Bogu hvala pa niko nije ozbiljnije povređen - kaže Jusufspahić

  • 0

Muftija Muhamed Jusufspahić ocenio je u izjavi za Telegraf.rs da je jučerašnja saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao splet nesrećnih okolnosti, da veoma žali zbog povređene dece i ističe da je u ovom trenutku najvažnije da niko nije ozbiljnije povređen.

- Žurio sam na sastanak koji je trebalo da se održi na Bežanijskom groblju povodom izgradnje muslimanskog dela groblja u ovom delu grada. Vozio sam malo brže i kada sam bio u ulici Omladinskih brigada, primetio sam radove na putu i vozila preduzeća koja ih izvode. Odjedanput, sa moje leve strane se pojavio automobil, i došlo je do sudara. Ja sam se sa svojim automobilom okretao oko svoje ose, dok se drugi automobil prevrnuo na krov. Istrčao sam iz automobila i pomogao deci i majci da izađu iz vozila. Bogu hvala, pa nije bilo većih posledica i niko nije ozbiljnije povređen - kaže Jusufspahić.

On je najavio da će obavezno posetiti blizance i njihovu majku, koji su bili u "tojoti", kojom je upravljala Katarina Anđelković.

- Strašno mi je žao što je do nesreće došlo, i prvom prilikom koja mi se ukaže, posetiću porodicu i decu koja su bila u tom automobilu - navodi muftija.

Podsetimo, saobraćajna nesreća  koju je izazvao muftija Islamske zajednice Srbije  se dogodila na raskrsnici ulica Agostina Neta i Đorđa Stanojevića. Muftija Jusufpahić nije stao na znak “stop” pa  je svojim automobilom marke “pežo 407″ udario “tojotu”, kojom je upravljala Katarina Anđelković. Njen automobil se zatim prevrnuo. Katarina Anđelković i njen sin prebačeni su u Urgentni centar gde su konstatovane lake telesne povrede.

(I. M. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA