Vozio pijan i ubio pešake

Vozač golfa, sa 1,89 promila alkohola u krvi, sleteo sa puta i "pokosio" dvoje mladih

  • 0

A.S (17) i F.M (20) poginuli su sinoć oko 22 časa u Smederevu kada je na njih naleteo "golf 4", vlasnika Milorada F. koji je zbog prekoračenja brzine izleteo sa kolovoza na trotoar. Vozaču je u krvi izmereno 1,89 promila alkohola.

Istražni sudija Osnovnog suda u Smederevu Dragan Rogan objasnio je da su se pešaci kretali desnom stranom trotoara, od centra prema Železari, kada na njih naleto "golf 4" smederevskih registarskih oznaka, koji se  kretao se u istom pravcu.

- Vozač je imao 1,89 promila alkohola u krvi i zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu, popeo se na trotoar i ''pokosio'' pešake. Posle policijskog zadržavanja od 48 časova, uz krivičnu prijavu, biće predat istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, rekao je Rogan.

U istoj ulici, pedesetak metara dalje od najnovijeg mesta udesa, pre oko mesec dana, zgažen je pešak. Ulica Crvene armije je izuzetno frekventna saobraćajnica, koja povezuje centar grada sa Železarom i nastavlja prema Požarevcu i auto putu.

(izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA