SKANDAL: Skinhedi sa oznakama "Velika Mađarska" pravili nerede po Bečeju

Grupa od tridesetak skinheda vređala je prisutne u kafiću "Flojd" u centru Bečeja, a potom su navodno izazvali i nekoliko tuča

  • 2

Grupa od tridesetak skinheda, koji su nosili mađarska nacionalistička obeležja, pravila je incidente u Bečeju, rekli su lokalni meštani i očevici.

Oni su prvo u subotu uveče vređali prisutne u kafiću "Flojd" u centru grada, a potom su navodno izazvali i nekoliko tuča u samom gradu, ispričali su oni.

Očevici tvrde da su skinhedi nosili duboke čizme i crne jakne sa oznakama "Velike Mađarske" i da su bili ošišani do glave.

Zakupac kafane Laslo Đerđ kazao je da su skinhedi bili u njegovoj kafani to veče, ali je rekao da, osim vređanja prisutnih gostiju, nisu pravili druge incidente ni u kafani niti ispred nje.

On je naveo da je sve to prijavio policiji i Bezbednosno-informativnoj agenciji u Bečeju i izrazio veliko ogorčenje zbog takvih događanja u Bečeju.

Sličnih incidenata bilo je i nešto ranije u Bečeju.

(D. Z. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barbarossa

    3. oktobar 2012 | 23:58

    A policije ni od korova ... nasa hrabra policija zabila se u misije rupe da ne dobiju i oni po pi..i.

  • najprovokator

    4. oktobar 2012 | 07:23

    hrabri madzari...mafijaju dvorištu..znate jako ,samo kad ih je 5 na 1 onda se izivljavaju,već da je 2 Srbina oni ćute kao pi..i treba ove naše autonomase zajedno sa njima jednostavno proterati za madzarku,nego j. madzare oni Srbi iz Severne Srbije madzarskog porekla..a volem madzarice..ufffff ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA