LJUBAV! Haski prešao tri kilometra - pronašao vlasnika u bolnici! (VIDEO)

Džon Dolan primljen je u bolnicu zbog kožne bolesti, a njegov verni Zander je danima samo ležao, cvileo i odbijao da jede. Onda je odlučio da pobegne i da lutajući gradom nađe svog vlasnika, koji ga je pre pet godina pronašao na ulici i usvojio

  • 0

Sibirski haski po menu Zander nije jeo ni spavao nekoliko dana, kada je njegov vlasnik otišao u bolnicu, a onda je pas rešio da uzme stvar u svoje šape. Tražio ga je nekoliko dana i na kraju ga je našao u bolnici udaljenoj tri kilometara od kuće.

Naime, Džon Dolan primljen je u bolnicu zbog kožne bolesti, a njegov verni Zander je danima samo ležao, cvileo i odbijao da jede. Onda je odlučio da pobegne i da lutajući gradom nađe svog vlasnika koji ga je pre pet godina pronašao na ulici i usvojio, piše "Hafington post".

Međutim, kada je došao do bolnice, nisu ga pustili unutra. Član bolničkog osoblja sasvim je slučajno pomenuo da se ispred bolnice nalazi beli haski. Dolan je to čuo i odmah je znao da se radi o Zanderu.

- Supruga mi je rekla da je nakon mog odlaska samo sedeo u mojoj fotelji i cvileo. Kaže da je delovao veoma tužno -  izjavio je  Dolan, i dodao da se bolnica nalazi u delu grada u kojem Zender nikada pre nije bio.

Pogledajte Zandera u akciji:

(I. M. / Izvor: Indeks.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA