SUĐENJE TERZIĆU: Marku Baši obećano 80.000 evra od obeštećenja

- Novac su mi uplatili tek posle godinu dana i brojnih poziva koje smo otac i ja uputili OFK Beogradu - rekao je bivši fudbaler kluba sa Karaburme

  • 0

Fudbaler Marko Baša izjavio je danas u nastavku suđenja Zvezdanu Terziću da nije bio zadovoljan iznosom novca koji je dobio za prelazak iz OFK Beograd u Le Man iz Francuske i da je tražio još jedan deo od sume koja je trebalo da pripadne klubu za obeštećenje.

- Na potpisivanju ugovora sa mnom je bio Vlada Bulatović. Kada sam saznao koliki je porez u Francuskoj i shvatio da je iznos koji meni treba da pripadne ugovorom manji od poreza, tražio sam povišicu od kluba. Nastao je problem zbog čega je napravljena pauza i Bulatović je telefonom zvao klub da se konsultuje. Obećao mi je da će mi dati još 80.000 evra od obeštećenja i morao sam da mu poverujem na reč i potpišem ugovor. Novac su mi uplatili godinu dana kasnije, tek posle brojnih poziva koje smo moj otac i ja uputili OFK Beogradu - rekao je Baša.

Pored Terzića, zbog zloupotrebe službenog položaja sudi se i bivšem direktoru OFK Beograd Vladimiru Bulatoviću i fudbalskom menadžeru Draženu Podunavcu.

Svi se terete za krivično delo zloupotreba službenog položaja, za koje im preti kazna od dve do 12 godina zatvora.

Optuženi su za protivpravno prisvajanje novca od transfera fudbalera OFK Beograda Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića.

(A. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA