PARAVINJA OCU: "Nisam kriv, smestili su mi"!

- Običan sam kamiondžija, nemam da platim advokate. On nije kriv, nikad tu devojku nije upoznao - rekao je Obrad Paravinja, otac osuđenog Dragana Paravinje. - Svašta se pričalo o mom Draganu. Ne znam zašto mu smeštaju, to vi bolje znate - dodao je otac u izjavi za "Jutarnji.hr"

  • 0

Dragan Paravinja, osuđen za ubistvo maloletne Antonije Bilić, ocu, majci i svojim sinovima rekao je da nije kriv za ubistvo i da mu je ono smešteno. To je za hrvatski "Jutrarnji list" otkrio njegov otac Obrad.

- Pitao sam ga, naravno da sam ga pitao. Odgovorio mi je da nije kriv i da mu je namešteno. Ja mu verujem - rekao je juče Obrad Paravinja telefonom, nakon što mu je sin Dragan osuđen na maksimalnu 40-godišnju kaznu zatvora u Šibeniku.

Prvo je dugo ćutao, a onda se otvorio. Pita se kako da pomogne sinu, jer novca, kako tvrdi, nema.

- Običan sam kamiondžija, nemam da platim advokate. On nije kriv, nikad tu devojku nije upoznao - rekao je Obrad Paravinja.

Tako mu je sin objasnio u pritvoru još u BiH, gde ga je Obrad posetio prvi put od hapšenja. Došla mu je i majka Ruža, kao i dvojica sinova.

- Svi smo ga to pitali i rekao je da tu devojku nije ubio, da su mu smestili - rekao je Obrad.

U sudnici u Šibeniku Obrad se nije pojavio. Presudu je dočekao u porodičnoj kući u Novoj Pazovi. Kaže da je njegovoj majci, koja najviše veruje u njegovu nevinost, maksimalna kazna najteže pala.

- Svašta se pričalo o mom Draganu. Ne znam zašto mu smeštaju, to vi bolje znate. Laž je da su ga se sinovi odrekli. Ako je između njega i Milijane nešto puklo, ja to ne znam. Ali, nije se odselila s decom. I oni nemaju nikakvih problema ovde u Pazovi - završava Obrad Paravinja.

(I. D. / B92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA