SAD: Troje ubijeno u tržnom centru, napadač pronađen mrtav

Napadač Redklif Haton (45) nekoliko sati nakon pucnjave, koja se povezuje sa nerešenim porodičnim pitanjima, pronađen mrtav. Jedna od žrtava i napadačeva bivša supruga

  • 0

Tri osobe su ubijene, a četiri ranjene u pucnjavi koja se dogodila u tržnom centru na periferiji grada Milvokija, javili su američki mediji, dok je napadač Redklif Haton (45) nekoliko sati kasnije pronađen mrtav.

Iako su mediji prvo javljali da od povređenih niko nije životno ugrožen, šef policije u mestu Brukfildu, Danijel Taskhaus, gde se dogodila pucnjava, rekao je da ima žrtava i da policiji otežava ulazak u zgradu improvizovana eksplozivna naprava koju je ostavio napadač.

Policija je prvobitno saopštila da je Haton u bekstvu, ali je posle nekoliko sati saopšteno da je njegovo beživotno telo pronađeno u spa centru u kome se napad i dogodio.

Pucnjava se dogodila u mestu Brukfild u jednom od salona za negu lepote i napad se povezuje sa nerešenim porodičnim pitanjima.

Prema nezvaničnim informacijama, jedna od žrtava je i Hatonova bivša supruga.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA