Milić predao dokaze o Roćenovim vezama sa Šarićem

Lider crnogorskog SNP-a tužilaštvu predao dokumentaciju o povezanosti ministra Milana Roćena sa firmama Darka Šarića

  • 0

Predsednik crnogorske Socijalističke narodne partije Srđan Milić negirao je da poseduje fotografiju ministra spoljnih poslova Crne Gore Milana Roćena sa narkobosom Darkom Šarićem, ali je tužilaštvu predao obimnu dokumentaciju i očekuje da će ona biti proverena, pišu podgoričke "Vijesti".

List navodi da je Milić pred specijalnim tužiocem za borbu protiv organizovanog kriminala Ðurđinom Ninom Ivanović potvrdio da nema fotografiju Roćena i Šarića i da je tu informaciju plasirao lider opozicionog Pokreta za promene Nebojša Medojević.

Iz SNP-a je rečeno da je Milić tužilaštvu predao više od 40 strana dokumentacije o Roćenovim vezama sa Šarićevim firmama i očekuje da ta dokumentacija bude proverena.

- Iskaz je započet u poneđeljak u 11:00 i završen oko 15:00 sati. Ne radi se o nikakvim posrednim, nego o direktnim dokazima o relacijama Roćena i ''Bemaksa'', Roćena i Kujundžića i Roćena i firmi Darka Šarića. Reč je o desetinama miliona evra - naveo je sagovornik „Vijesti“ iz Milićeve partije.

Izvor: Tanjug

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA