KRAJ DRAME: Odustao od skoka sa Generalštaba (FOTO) (VIDEO)

Policija je nakon dva i po sata uspela da nagovori Almesa Nedina (35) iz Prištine da siđe sa zgrade Genaralštaba odakle je želeo da se ubije skokom sa sedmog sprata, a kao razlog nezvanično se pominjao novac koji mu duguje izvesni Bojan Radovanović

  • 4

Nakon dva i po sata policija je uspela da nagovori muškaraca starog 35 godina, da odustane od skoka sa zgrade Generalštaba u Beogradu.  Almes Nedin iz Prištine se nešto pre 17 sati popeo na sedmi sprat zgrade Generalštaba, oštećene u bombardovanju, na uglu Kneza Miloša i Nemanjine, i pretio da će se  ubiti ukoliko mu izvesni Bojan Radovanović ne vrati novac, koji mu je ovaj pozajmio.

Policija , nezvanično saznajemo, trenutno pokušava da otkrije da li je dotični Radovanović isti onaj koji je nedavno u emisiji "Insajder" na TV B92 obeležen kao posrednik u kupovini albanskih kuća na KiM parama iz budžeta Srbije.

Pre nego što je pregovaraki tim MUP-a stigao, sa njim je razgovarao jedan policajac, a iz daljine se videlo da je muškarac u ruci držao mobilni telefon.

Na lice mesta bile su upućene ekipe policije, hitne pomoći i vatrogasne službe. Saobraćaj u okolnim ulicama se odvijao nesmetano.

(Telegraf.rs / Beta, Alo, Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA