BOLESNO: Mesecima seksualno zlostavljao pastorku (14)!

Majka devojčice prijavila napasnika, svog nevenčanog supruga, koji je uhapšen i određen mu je dvodnevni pritvor

  • 1

Policijska uprava u Zaječaru uhapsila je D.M. (50) iz Bora i odredila mu je dvodnevni pritvor zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad svojom maloletnom pastorkom A. Ć. (14), saznaje Telegraf.

Prema nezvaničnim podacima, ovo užasno delo otkriveno je nakon prijave majke devojčice, koja je sa njom došla u zgradu zaječarske policije i prijavila da je njen nevenčani suprug, sa kojim živi uz svoje dvoje maloletne dece u zajednici u Zaječaru, vršio polne radnje nad njenom četrnaestogodišnjom ćerkom.

Majka je tom prilikom ispričala da je D. M. zlostavljao maloletnu pastorku od proleća ove godine, kao i da za to ona nije znala, pa ga zato nije ni prijavila. Nakon ove prijave, pripadnici MUP-a su uhapsili osumnjičenog, nakon čega je završio u pritvoru.

( Telegraf.rs / Foto: Ilustracija) )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    26. oktobar 2012 | 23:23

    Voleo bi da ja sudim DM, voleo bi da pogledam coveka koji je godinama iskoristavao dete, voleo bi da sudim coveku koji je mogao svakodnevno sesti za sto, jesti sa pastorkom i nanovo se izivljavati na njenom mladom i nezrelom telu. Posmatrao bi muke koje ce mu nanositi ostali osudjenici i pritom bi mi bila jedina misao "Ovo je nacin kako se godinama kaznjavaju pedofili u zatvorima" Ne bi me mucila savest, svako maltretiranje bi mu bilo sa napomeno da razmisli kako ce devojcica krenuti u zivot, koje ce posledice imati zbog njegovog izivljavanja. Em sto je sebi unistio zivot, to manje vise, ali dete jos nije pocelo pravilno da zivi, a vec se susrelo sa navecim ljudskim gadostima. Nije li kod ovakvih slucajeva zakonodavac pogresio, ovde je potrebna vekovna odmazda " Zub za zub, oko za oko, dusu za dusu" Priredio bi mu nekoliko godina izdrzavanja kazne sa najokorelijim osudjenicima, a onda bi ga veso, ali polako da mu dodje do svesti sva prljavoca koju je naneo detetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA