ŠPANIJA: Supruga i brat Luke Bojovića pušteni iz zatvora

- Barbara i Nikola su na slobodi. Njihovo puštanje pokazuje da je sve ovo bila farsa i da je sve što je ovde objavljeno izmišljotina. Da su neki opasni kriminalci, sigurno ih španski pravosudni organi ne bi pustili tako brzo iz pritvora - kaže advoat Dragoslav Ognjanović

  • 0

Barbara i Nikola Bojović, supruga i brat Luke Bojovića, pušteni su juče na slobodu iz pritvorske jedinice zatvora "Fontakalent" u Alikanteu, gde su proveli 20 dana.

Bojovići su uhapšeni zajedno sa još 22 člana kriminalne grupe iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, osumnjičene za pranje novca i trgovinu narkoticima. Inače, hapšenje srpskih državljana je samo delić velike španske akcije koja i dalje traje i nosi oznaku poverljivosti.

Nikola i Barbara Bojović uhapšeni u Benidormu, mestu na moru, poznatom po lepim plažama i luksuznim hotelima, a ne u svojim kućama u Alikanteu, kako su mediji prvobitno objavili.

Saznanja o puštanju Barbare i Nikole Bojovića potvrdio je i Dragoslav Ognjanović, pravni zastupnik porodice Bojović u Srbiji.

- Barbara i Nikola su na slobodi. Njihovo puštanje pokazuje da je sve ovo bila farsa i da je sve što je ovde objavljeno izmišljotina. Da su neki opasni kriminalci, sigurno ih španski pravosudni organi ne bi pustili tako brzo iz pritvora -  naveo je Ognjanović.

Na pitanje šta se dešava sa postupkom protiv njih, on je kazao da trenutno ne raspolaže tim podacima.

- Nisam se čuo sa njima, najvažnije je da je Barbara otišla kući i da je sada sa decom -  naveo je Ognjanović.

(I. M. / Izvor: Press)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA