FANATICI: Ubili kćerku kiselinom jer je popričala sa mladićem!

Otac ju je pretukao i zatim prolio preko nje kiselinu uz pomoć supruge, pošto je sumnjao da je nesrećna devojka imala nezakonite odnose sa jednim mladićem

  • 4

Otac i majka ubili su 15-godišnju kćerku polivši je kiselinom, nakon što su je videli kako razgovara sa mladićem, saopštila je danas policija u pakistanskom delu Kašmira.

Lokalni šef policije Tahir Ajub, rekao je AFP-u da je otac Mohamad Zafar sumnjao u svoju kćerku Anvu Ša i da se razbesneo kada ju je u ponedeljak video ispred kuće sa jednim momkom.

- Zafar ju je pretukao i zatim prolio preko nje kiselinu uz pomoć svoje supruge. Kćerka je tad doživela izuzetno teške opekotine, ali roditelji je nisu odveli u bolnicu sve do sledećeg jutra. Izdahnula je u sredu - kazao je šef policije.

Mohamar Džahangir, lekar u državnoj bolnici Kotli, potvrdio je njenu smrt naglasivši da je dovedena u bolnicu u "veoma kritičnom stanju" sa skoro 70 odsto opekotina.

Njena starija sestra, inače udata, pozvala je policiju i zatražila da istraže taj slučaj.

- Roditelji su priznali zločin, rekavši da su sumnjali da njihova kćerka ima nezakonite odnose sa jednim mladićem - dodao je lokalni šef policije i protiv njih je podignuta optužnica za ubistvo.

Pakistan je izuzetno konzervativna zemlja, podseća AFP, gde žene, posebno u siromašnim seoskim sredinama, imaju veoma mala prava.

(Izvor: Tanjug / Foto: Tanjug, Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • i

    2. novembar 2012 | 01:30

    pa ovo je strasno! prosto covek ne zna kakvu kaznu zasluzuju roditelji ubice svoje dece..i to zbog neceg sasvim normalnog i prirodnog.. treba ih postepeno rasparcavati,nokat po nokat...ni to ne bi bilo dovoljno!!

  • zaostali Islamaski abschaum

    1. novembar 2012 | 18:02

    OVO STOJI SIGURNO U KURANU , UBI BLIZNJEG SVOGA , STRASNO JADNO DETE

  • san

    2. novembar 2012 | 16:19

    Kad ne znate sta je Islam ne pricajte o tome! Velicina ljubavi jednog roditelja i njegove milosti prema djetetu ne zavisi o tome koje si vjere! Kakav bi to covjek mogao ubiti svoje dijete,pa ne bi nijedan koji je pravi roditelj i kad bi drzali nisan na njemu,jer voli svoje dijete vise od sebe,ponavljam pravi roditelj bez obzira na vjeru!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA