NIJE FILM NEGO SRPSKA STVARNOST: Ukrali 12 bandera u centru Bora!

Dvanaest svetiljki nestalo je sa prostora koji je u potpunosti pokriven video-nadzorom, ali niko ništa nije video ni čuo

  • 2

Nepoznati lopovi isekli su i utovarili na kamion 12 bandera sa platoa kod fontane ispred Sportskog centra Bor, nakon čega su pobegli u nepoznatom pravcu.

Da događaj bude još čudniji, ovaj objekat u potpunosti je pokriven kamerama, a niko ništa nije video.

- Bio sam, najblaže rečeno, šokiran kada su mi javili da je ukradeno 12 bandera na jednom od najprometnijih mesta u gradu. Odmah sam sa saradnicima došao na lice mesta i imao šta da vidim: iz zemlje su virile ogoljene žice, a 12 kandelabra, od kojih je svaki težak oko 80 kilograma, jednostavno su nestali, a da to niko nije ni video ni čuo! Svaki košta 110.000 dinara. Prema mom uverenju, bandere su već završile kod nekog otkupljivača otpadnog metala u Boru i već su, najverovatnije, pretopljene - rekao je direktor borskog JP "Direkcija za izgradnju Bora" Nebojša Janošević za "Večernje novosti".

Gotovo istovremeno, nepoznati lopovi napravili su sličan "podvig" u staroj zgradi direkcije  Rudnika bakra "Bor".

- Ušli su u zgradu, sišli u podrum i ukrali kompletnu podstanicu za grejanje, tešku gotovo pola tone - ispričao je direktor borskog JKP "Toplana" Živorad Petrović.

Pričinjena šteta je oko pola miliona dinara, ali je mnogo veći problem to što su stanari okolnih zgrada ostali bez grejanja.

(M. S. / Izvor: Večernje novosti)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA