NOVI PAZAR: Pucnjava zbog konobarice?

Vlasnik kafuća "Rič" navodno je pucao u Ensara Durovića nakon svađe oko toga u čijem će lokalu raditi konobarica

  • 2

Ensar Durović (52), poznatiji po nadimku Esko Jelje iz Novog Pazara, ubijen je, dok je J. Š. (20) teško ranjen tokom pucnjave u novopazarskom kafiću "Rič".

Pucnjava se dogodila u subotu, 3. novembra, oko dva sata posle ponoći, a u policijskom saopštenju se ističe da je u Durovića i J. Š. pucala nepoznata osoba, da je ubica u bekstvu i da je u toku opsežna istraga u vezi sa ovim događajem. Policija nije saopštila ime ubice koji je u bekstvu i za kojim se traga.

Međutim, kako prenose "Večernje novosti", u Durovića i J. Š. pucao je vlasnik "Riča" E. B. koji je posle obračuna pobegao s mesta događaja. On je odranije poznat policiji, jedno vreme je boravio u inostranstvu, gde je takođe imao problema sa zakonom, a poslednjih godina bavio se ugostiteljstvom.

Ugostiteljstvom se takođe bavio i ubijeni Durović, koji je držao kafanu u drugom delu grada. Pošto se radi o ljudima dobro poznatim policiji, niko u Novom Pazaru u subotu nije hteo ništa da komentariše, niti se iz policije moglo dobiti više informacija o obračunu u "Riču". Ipak, prema verziji priče koja "kruži gradom", E. B. i ubijeni Durović sukobili su se zbog izvesne ženske osobe, najverovatnije pevačice ili konobarice, a razlog spora bila je njena odluka kod koga će raditi.

Durović je sa svojim pratiocem došao u "Rič" da sa E. B. "raspravi stvari", izbila je svađa, nakon koje je E. B. izvadio pištolj i počeo da puca u Durovića i J. Š.

Prema nezvaničnim informacijama, na Durovićevom telu registrovane su tri rane, dva metka pogodila su ga u predelu stomaka, a jedan u grudi. On je odmah prebačen u bolnicu, gde je konstatovano da je još na licu mesta bio mrtav. Teško ranjeni J. Š. pogođen je jednim hicem u stomak, operisan je u novopazarskoj bolnici i, kako nam je saopšteno, van je životne opasnosti.

(M. S. / Izvor: Večernje novosti)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA