TRAGEDIJA ODNELA LJUBAV: Frend ubio devojku pevača grupe "In Vivo"

Nevena Dragutinović (30), na koju je "fabiom" naleteo košarkaš sa Jamajke, šest godina je bila u vezi sa pevačem grupe "In Vivo" Nevenom Živančevićem

  • 10

Nevena Dragutinović (30), devojka koju je kolima usmrtio košarkaš Kimani Frend (35), prethodnih šest godina bila je u vezi sa pevačem grupe "In Vivo" Nevenom Živančevićem.

- Bila je jedina koja me je razumela, dve godine smo živeli zajedno i planirali da se venčamo. Voleli smo se, šest godina smo bili u vezi. Nevena je bila najbolja osoba koju sam u životu upoznao - kroz suze je ispričao pevač.

Kako je objasnio, kobne noći kada je na njegovju dvojku naletela "fabia", kojom je Frend upravljao pod dejstvom alkohola, Neven se nalazio u Beču.

- Nisam mogao da poverujem kada su mi javili da je Nevena nastradala. Rekli su mi da je izašla iz automobila jer je bila gladna, samo je htela da kupi kiflu. Ne znam, ne mogu da se pomirim s tim - priča Neven.

Čim je čuo tragičnu vest, pevač se vratio u Beograd.

- Nevena je bila najpozitivnija i najveselija osoba. Ni iz čega uspela je da stvori sve, živela je, radila, ništa joj nije bilo teško. Ona je bila jedina osoba koja me je uvek razumela i podržavala. Kako ću sada bez nje - skrhan bolom ispričao je Neven.

(M. S. / Izvor: Kurir / Foto: Fejsbuk)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA