BOSILEGRAD: Telo nestalog poštara nađeno u Bugarskoj!

Beživotno telo Ganče Goševa (53), poštara iz sela Rajčilovci kod Bosilegrada, koji je nestao u nedelju po podne 28. oktobra u ataru pograničnog sela Ribarci, pronađeno na teritoriji Bugarske

  • 0

Beživotno telo Ganče Goševa (53), poštara iz sela Rajčilovci kod Bosilegrada, koji je nestao u nedelju popodne 28. oktobra u ataru pograničnog sela Ribarci, pronađeno je na teritoriji Bugarske.

- Beživotno telo bosilegradskog poštara pronađeno je uz pomoć njegovog lovačkog psa, oko pet kilometara u dubini bugarske teritorije, u šumovitom i nepristupačnom predelu naspram sela Ribarce sa srpske strane -  rekao je Vladimir Zaharijev, predsednik opštine Bosilegrad.

- Prema informacijama s bugarske strane, pre dva dana je pronađen Goševov lovački pas kome je potraga ugradila GPS čip. Praćenjem psa spasioci su stigli do nastradalog poštonoše - kaže Zaharijev.

Predsednik kaže da prema informacijama bugarskih zdravstvenih zvaničnika, na telu Ganče Goševa nema nikakvih tragova nasilja, a obdukcija će biti izvršena tokom dana.

- Mi ćemo pomoći koliko god budemo mogli. Već smo obavestili njegovu porodicu, suprugu i sina, da će opština Bosilegrad preuzeti na sebe sve administrativne i finansijske obaveze prevoza posmrtnih ostataka - kaže predsednik opštine Bosilegrad.

Gančo Gošev je prošle nedelje po podne krenuo u lov šumovitim predelom sela Ribarci u neposrednoj blizini istoimenog graničnog prelaza sa Bugarskom.

Kako se te noći i do podne sledećeg dana nije vratio kući, porodica je prošlog ponedeljka prijavila njegov nestanak, a istovremeno je počela potraga policije i građana za nestalim.

( I. M. / Izvor: OK radio)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA