SUĐENJE JOCI AMSTERDAMU: Sudija, ubrzajte malo ovo!

Sretenu Jociću suđenje je odloženo za 22. novembar zbog nepojavljivanja advokata Zdenka Tomanovića. Amsterdam u sudnici primetno smršao i bled, na pitanje novinara da li ima problema sa srcem, samo se nasmejao i rekao da je sve u redu

  • 0

Suđenje Sretenu Jociću zbog opiranja policajcima pri hapšenju danas je odloženo za 22. novembar, jer nisu došli njegovi advokati.

Jocić je priveden u sudnicu u Okružnom zatvoru u Beogradu, međutim, njegov advokat Aleksandar Đorđević je otkazao punomoćje, a Zdenko Tomanović nije došao zbog poslovnih obaveza, pa je suđenje odloženo. Međutim, Jocić se nije složio sa odlaganjem.

- Znam da moj advokat ima puno poslovnih obaveza i da radi velike predmete, ali ja želim da se slučaj ubrza - rekao je Jocić.

Inače, Jocić se u sudnici pojavio prilično smršao i bled. Na pitanje novinara da li ima problema sa srcem, samo se nasmejao i rekao da je sve u redu.

Sretenu Jociću, zvanom Joca Amsterdam, sudi se zbog optužbi da se opirao hapšenju u jednom beogradskom restoranu 2007.

(A. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA