"UMRI U MUKAMA!" Na Jutjubu se obratila ocu koji ju je silovao 10 godina! (VIDEO)

Bri Librand (23) iz Luizijane obratila se ocu koji joj je nakon što joj je od detinjstva napravio pakao pretplatio na njen kanal na Jutjubu. U poslednjim minutima videa, izvadila je pištolj i ocu poručila: "Priželjkujem tvoju smrt svaki dan, nadam se da će ti se moj lik prikazivati svaki dan do kraja života"

  • 14

Glumica Bri Librand iz Luizijane (23) u detinjstvu je doživela pakao, otac ju je silovao od 4. do 14 godine a kako je rekla u izjavi za medije više puta je pokušao da joj ubije majku.

Sada devet godina kasnije svoju potresnu priču objavila je na Jutjubu, a u videu od 12 minuta, Bri prepričava deset godina pakla.

- Moj otac me je silovao od 4 do 14 godine. Upravo sam dobila mejl od Jutjuba  u kojem me obaveštavaju da se moj otac - silovatelj - pretplatio na moj kanal na Jutjubu - rekla je uznemirena i uplakana devojka.

Govoreći o najtežem periodu u svom životu, istakla je kako nikada neće moći da zaboravi scene kada je zaticala majku u lokvi krvi.

- Jednom je legla preko mene kako bi sprečila samo jedno u nizu silovanje, međutim udario si je i slomio joj vilicu - rekla je devojka, obraćajući se svom ocu koji prati njene snimke na Jutjubu. Žao mi je što nikada nisam imala hrabrosti da te prijavim, ti si monstrum, uništio si nam živote, zbog tebe sam živela okovana lancima - istakla je uznemirena Bri.

- Hoćeš da vidiš ko sam sada - upitala je Bri, koja je nakon završene akademije postala glumica. Više nisam uplašena devojčica, postala sam glumica kako bih pobegla od same sebe i od svojih emocija. Zahvaljujući glumi preživela sam, nisam poludela - rekla je devojka ocu.

U poslednjim najšokantnijim minutima videa, devojka pokazuje svom ocu arsenal oružja koji je kako je rekla pripremila za njega.

- Pokazaću ti moje najbolje prijatelje, oni su uvek uz mene za slučaj da se negde pojaviš. I samo da znaš, posle svega, ja kraj sebe imam čoveka koji me voli, koji je uz mene i koji me poštuje, znaš li šta je to? Ti nisi moj otac, ti si monstrum, ubica. Ne zaslužuješ da živiš, priželjkujem tvoju smrt svaki dan, želela bih da umreš u mukama! Nadam se da će ti se moj lik prikazivati svaki dan do kraja života - završila je svoju ispovest Librandova.

Pogledajte potresnu ispovest devojke:

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    7. novembar 2012 | 13:23

    Ovo je pravi monstrum.Sa četiri jeb**e godine? To se ubija odma!

  • Mr

    6. novembar 2012 | 23:16

    ne razumem sto na youtube a ne policiji.... bolje da to zadzi za sebe

  • ana

    7. novembar 2012 | 22:12

    Kako ste glupi ljudi,odmah mislite da je publicitet u pitanju,koliko ste priitivni i plitnog mozga,strasno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA