KRVAVO VENČANJE: Ubijen bajker na srpskoj svadbi u Sidneju!

Sidnejsko venčanje Rokija i Saše Štrbac, poreklom iz Srbije, pretvorilo se u krvoproliće u kome je ubijen 23-godišnji mladić, član bajkerske bande "Komančero"

  • 0

Sidnejska svadba Rokija i Saše Štrbac, poreklom iz Srbije, bila je poprište mafijaškog obračuna, u kome je ubijen dvadesetrogodišnji Falo Pisu, član bajkerske bande "Komančero"!

Ubijeni Pisu je, prema pisanju australijske štampe, bio blizak prijatelj Rokija Štrpca, a u pucnjavi koja se dogodila u ponedeljak tokom proslave venčanja u prostorijama Srpske narodne odbrane u Australiji ranjena su još dva gosta.

Policija tvrdi da je bar stotinu gostiju bilo ili još uvek jeste u gangu koji je u ratu s motociklističkom bandom "Anđeli pakla!"

 - Previše smo uplašeni da bismo uživali u braku. Ovo je upropastilo naš dan i planove za medeni mesec - rekla je Saša, koju je incident duboko potresao.

Pisu je podlegao povredama nekoliko sati nakon što je u glavu pogođen s dva hica.

- Veoma smo besni. To je trebalo da bude naše venčanje, da budemo srećni, a pogledajte sada - jadala se Saša, tvrdeći da nema ideju zbog čega je ubica pucao i ko je bio meta likvidacije.

- Previše sam uplašena za sebe i svoju porodicu. Sada ne mogu da idem ulicom, jer se plašim da bi neko mogao da me prepozna - govorila je Saša o ubistvu na svom paklenom venčanju.

Roki i Saša nisu, međutim, želeli da sarađuju u policijskoj istrazi.

Kako prenose tamošnji mediji, policajci su jedno vreme "pokrivali" venčanje jer su imali informacije da će na njoj prisustvovati veliki broj članova moto-bande. Kako se ništa neuobičajeno nije dešavalo, povukli su se s terena.

Međutim, ubica s fantomkom na glavi je venčanje Srba pretvorio u krvavi pir.

(Telegraf.rs/www.smh.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA