GOD SAVE THE QUEEN: Kraljica na samrti - Kamila preuzima presto?

Tabloid "Globe" objavio je informaciju da je kraljica na samrti i da će njen presto preuzeti njena snaja, vojvotkinja od Kornvola Kamila Parker. Vojvotkinja je i ranije bila meta tabloida u kojima je često isticano kako kuje zaveru da bi se dokopala prestola

  • 1

Američki tabloid "Globe" objavio je šokantnu priču: kraljica Elizabeta Druga umire, a presto preuzima njena snaja Kamila Parker, supruga princa Čarlsa. Prema pisanju ovog tabloida, 86-godišnja kraljica je teško bolesna i njeno zdravlje je sve gore.

Kamila Parker, koja nosi zvanje vojvotkinje od Kornvola, i ranije je bila meta tabloida u kojima je često isticano kako kuje zaveru da bi se dokopala prestola. Njenim preuzimanjem, presto bi izmakao iz ruku princa Vilijama i princeze Kejt, prenosi tabloid. Pitanje je, ipak, koliko je tako nešto zakonski moguće, pošto je veliko pitanje da li bi Kamila - i kada Čarls sedne na presto - uopšte nosila zvanje kraljice, ili bi joj ostala titula vojvotkinje; nešto slično se desilo sa princom Filipom, mužem trenutne kraljice, koji nije kralj već vojvoda od Edinburga.

Iz Bakingemske palate nisu želeli da komentarišu navode o kraljici, koja je na tronu još od 6. februara 1952. godine, i njenom stanju.

Informacije o stanju kraljice dobijene od anonimnih izvora ne smatraju se apsolutno relevantnim. Pomenuti tabloid je već objavljivao senzacionalne naslove koji i dalje nisu provereni, a tiču se kraljevske porodice.

Tako je - ako je verovati ovom listu - Kejt Midlton pronašla leš na kraljevskom imanju i pobegla sa mesta ubistva, a princeza Dajana je tajno rodila ćerku za koju njeni sinovi, prinčevi Vilijam i Hari, ne znaju.

(I. D. / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA