NESLANA ŠALA: Pronađen naručilac kovčega za živu ženu!

Dragan N. (36) iz Žagubice tražio mrtvački kovčeg, krst i barjak za navodno preminulu suprugu. Kada je vozač prodavnice pogrebne opreme odneo porudžbinu, ispostavilo se da je žena živa

  • 0

Nakon jednomesečne istrage, policija je utvrdila da je Dragan N. (36) iz Laznice, kod Žagubice, autor surove šale od pre mesec dana, kada je nepoznata osoba naručila mrtvački kovčeg i pogrebnu opremu za živu "pokojnicu".

On je početkom oktobra telefonom pozvao prodavnicu pogrebne opreme "Sale vrana" u Petrovcu na Mlavi, predstavljajući se kao udovac iz Osanice.

- Pošto nisam ni pomislila da bi neko zloupotrebljavao naše poverenje kad su sahrane u pitanju, prihvatila sam njegovu telefonsku narudžbinu. On je tražio mrtvački kovčeg za preminulu suprugu, krst i barjak sa njenim imenom i prezimenom, kao i deset venaca sa trakama koje će kasnije biti ispisane imenima ožalošćenih. Na kraju je rekao da naš vozač sve to odnese do prodavnice "Tanja" u Osanici, koja se nalazi preko puta kuće pokojnice – kaže Dragica Damnjanović iz pomenute prodavnice pogrebne opreme.

Kad je vozač ove prodavnice dopremio naručene stvari u Osanicu i ušao u prodavnicu "Tanja", našao se licem u lice sa "pokojnicom", Oliverom Jović Venčić. Nakon što se povratila od šoka kad je saznala da je stigao mrtvački kovčeg za nju, ona je podnela prijavu policiji, sa zahtevom da se utvrdi ko stoji iza celog ovog događaja.

Pošto joj je policija sada saopštila identitet naručioca sanduka, ona se priprema da protiv njega podnese tužbu.

- Nikad nisam kontaktirala sa tim čovekom, samo sam ga nekoliko puta primetila u blizini prodavnice. Pošto je mojoj deci, majci i meni priredio veliki šok, zbog kojeg i danas pijem lekove za smirenje, tužiću ga za odštetu - najavljuje Olivera.

Protiv Dragana N. policija neće pokretati postupak, jer u njemu nema elemenata krivičnog dela. Oni su samo po prijavi oštećene istražili ceo slučaj i na njen zahtev otkrili identitet naručioca kovčega.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA