NIŠKE KONOBARICE: Da smo htele da ih silujemo, Makedonci nam ne bi pobegli!

Nišlije besne zato što im je priča ugrozila seksualnu reputaciju, Nišlijke poručuju da su isuviše dobre ribe da bi spopadale goste iz Makedonije

  • 3

Vest da je jedan makedonski navijač umalo silovan tokom boravka na Evropskom rukometnom prvenstvu u Nišu, te da je počiniteljka ovog „gnusnog napada“ bila jedna konobarica, izazvala je burne reakcije i kod Nišlija i kod Nišlijki.

Nišlije su se uvredile jer smatraju da su sasvim dovoljni da zadovolje seksualnu glad ovdašnje ženskadije, a nije pravo ni Nišlijkama koje tvrde da njihovim čarima ne bi odoleo nijedan Makedonac.

Direktnih dokaza seksualnog zlostavljanja makedonskog navijača, koji se požalio da je umalo bio silovan kada je zanoćio u stanu niške konobarice, još uvek nema. U niškoj Policijskoj upravi Telegrafu je potvrđeno da nikakvu prijavu o seksualnom napadu na makedonskog državljanina nisu dobili.

U upravo objavljenom izveštaju grada Niša o Evropskom rukometnom prvenstvu, navodi se da je ovde boravilo više hiljada Makedonaca, i izražava zadovoljstvo što je njihov boravak protekao bez incidenata.

Informacija o navodnom „incidentu“ u Srbiju je stigla je iz makedonskih medija, ali niko ni od njih nije objavio identitet zlosrećnog navijača kojeg je „propustila kroz šake" niška konobarica.

Međutim, i bez toga priča o seksualnom napadu na makedonskog navijača razgnevila je Nišlije, kojima je ugrožena seksualna reputacija.

S druge strane, niške konobarice listom odbacuju odgovornost za seksualno zlostavljanje makedonskog navijača, ali ističu i sledeće: Da smo ih htele, nijedan nam ne bi odoleo!

- U našem kafiću su bili svakodnevno, baš su bili fini momci, nisu pravili probleme, ali da budemo poštene, nisu oni baš toliko zgodni da bismo na njih nasrtale – kaže konobarica iz kafea „Pleasure“.

U neverici je i posluga u kafiću „Galerija“.

- Umrla sam od smeha kada sam saznala da su se Makedonci žalili da su ih naše devojke napale.

Garantujem da im se ne bi uopšte opirali, pa svi znaju da su Nišlijke lepotice – uverena je konobarica iz „Galerije“. Njena koleginica iz kafea „Divine“ ,takođe, sumnja u priču makedonskog navijača.

- Prosto mi je neverovatno da pored ovolikih naših momaka naše devojke čekaju da im dođu Makedonci pa da nasrnu na njih. Ko je još to video, da devojka siluje momka. Mora da je ta naša koleginica neka razbijačica kad se taj Makedonac od nje jedva odbranio - kaže ova devojka.

Nišlije, takođe, sumnjaju u priču makedonskog navijača, ali se diskretno raspituju u kom kafiću devojka radi, i izražavaju želju da isprave makedončevu brljotinu.

- Sirotan, mogao je da stisne zube i odradi to, a ne da kuka po novinama – jedan je od komentara ostavljen na blogovima.

Drugi Nišlija se nudi dobrovoljno za silovanje, kako ih konobarica ne bi brukala kod stranaca.

Jedan od niških mladića predložio je ministru policije Ivicu Dačiću da nišku konobaricu zaposli u svojoj službi, jer kako tvrdi, ona koja je uspela da među tolikim navijačima nađe jednog nevinog, zaslužuje da dobije posao u policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skopje

    26. januar 2012 | 18:57

    Ja imam cura Nišlijka, i stalno me tako siluje :D

  • Predrag Peko Stojceski

    17. januar 2013 | 20:01

    EEE sto kaj ke begaat SPANJOLKITE................NEMA BEGANJE

  • Natasa

    26. januar 2012 | 20:23

    Super natpis, za razlika od makedonskiot. Cestitki!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA