Na mostu u Zrenjaninu prosuta živa

Potvrđeno da je na mostu koji spaja naselje Berbersko i Ulicu Toše Jovanovića u ovom gradu 23. januara prosuta živa

  • 0

Analizom stručnjaka novosadskog Instituta za zaštitu na radu potvrđeno je da je na pešačkom mostu u Zrenjaninu prosuta živa, izjavila je danas Tanjugu šef Odseka inspekcije za zaštitu životne sredine u Gradskoj upravi Mira Dronjak.

Dronjak je rekla da Gradska uprava traži ponude specijalizovanih ovlasćenih firmi koje će sa mosta pokupiti živu, i najavila da će javnost o preduzetim merama biti obaveštena zvaničnim saopštenjem.

Šef Odseka za preventivnu zaštitu u Odeljenju za vanredne situacije u Zrenjaninu Ivica Micih potvrdio je Tanjugu da se na pukotinama na mostu još nalaze tragovi materije.

Portparol Policijske uprave Valerija Čanji izjavila je Tanjugu da policiji još zvanično nije stigla prijava o tome da je na Lučom - pešačkom mostu prosuta živa.

O prisustvu nepoznate materije na mostu građani su obavestili Gradsku komunalnu policiju 23. januara. Most, koji spaja naselje "Berbersko" i ulicu Toše Jovanovića i Istarsku, iz predostrožnosti je juče zatvoren za prelazak pešaka.

Tanjug

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA