AMERIKA SE RASPADA: 22 države žele da se otcepe!

Građani su podneli peticije na zvaničnom sajtu Bele kuće, a njena pravila su jasna: kada zahtev skupi 25.000 potpisa, vašingtonska administracija u obavezi je da reaguje. Teksas je već skupio dvostruki broj glasova, Luizijana samo što nije probila prag

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nezavisni Texas
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ruslan

    05. avgust 2019 | 22:16

    Nema idealnog drustva, a narocito u mnogonacionalnim drzavama. Sovjetski Savez i druge socijalisticke drzave su se raspale jer su ih vodili pogresni ljudi i koji su nakon toga osnovali svoje partije. Imperijalisticke drzave ce se raspasti jer to je zasatero sistem kao sto su bili robovlasnicko i feudalno drustvo. Velika Britanija i narocito SAD ce se raspasti i iz razloga jer su sastavljene od vise jedinica i neke od njih trebaju da rade za druge, kao sto je Teksas, Luisiana, pa i nasa Aljaska. Kina i Rusija, u vecini kao jednonacionalne drzava stupaju na snenu, a narocito Kina koja jos uvek koristi petogodisnje planove (Styaljinove pjatiletke) sve od 1949.

  • Dixie

    20. mart 2014 | 15:15

    Ди је овди Оклахома, пита се Роберт Е. Ли...

  • marko

    28. decembar 2013 | 19:05

    Smatram da ce u dogledno vrijeme Amerika se ipak raspasti.Gdje su moguce ovde tvrdnje prvo vec desetljecima postoje pokreti u ove 22 americke drzave koji zele svoj novac i odcijepljenje drugo Amerika je u najvecoj krizi od 1930 godine koja je trajala cak pazite 30 godina ako ovome dodamo zakon matematike tad Amerik ne bih izasla iz krize ni nakon 70 godina sto je moguce vec je u krizi 20 godina i vise.Trece Americko gospodarstvo jednostavno nema vise resursa za toliki rast prvenstevno nafte plina uglja celika ni aluminija ni urana osnovnih sirovina za industrijski rast,ako ovome dodamo dug od neverovatnih 15 biljardi dolara dobijamo sliku da Amerika nikad ne moze resiti svoj vanjski dug koji i da joj se skine oprosti teretiti ce privredu i ne moze se vracati. Neminovno ce doci do raspada Amerike smatram za 10 tljece i mozda i prije dolar vise nema moc svetske valute jer ce zemlje briksa trgovati u drugim valutama svojih zemalja.Takodjer retke metale ili elemente treceg periodnog sistema Amerika nema kao ni vecina sveta i tu ce joj vojna industrija kao i elektronicka i it industrija doslovce se desetkovati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA