SVEDOK ILI SAUČESNIK: Musićeva majka svedoči u postupku protiv sina?

Policija istražuje da li je Borka Musić znala za ubistvo koje je počinio njen sin Darijan. Ako se utvrdi da jeste, uprkos njenim tvrdnjama, neće moći da bude svedok u ovom postupku

  • 0

Majka Darijana Musića (25), osumnjičenog za ubistvo Vladislave Červenko (25), Borka Musić kaže da će biti svedok  u sudskom postupku koji će se voditi protiv njenog sina. Ona od danas više ne želi da daje bilo kakve izjave za medije, u vezi sa monstruoznim događajem pred kojim je zanemela celokupna javnost, kako domaća tako i inostrana.

- Ne bih da dajem nikakve informacije. Ne znam kakvo je danas Darijanovo zdravstveno stanje. S obzirom na to da ću biti svedok u postupku, ne mogu više davati nikakve izjave  - kratko je rekla Musićeva majka.

Borka Musić, protiv koje se vodi postupak pred Osnovnim sudom u Novom Sadu zbog neosnovanog bogaćenja, i sama je bila privedena na saslušanje u novosadsku policiju, nakon što je otkriven zločin koji se njenom sinu

stavlja na teret.

Prema saznanjima Telegrafa, policija pokušava da utvrdi da li je Borka znala za Darijanov zločin ili je za njega saznala tek kada se narednog dana pojavila u zgradi novosadske policije. Ako se utvrdi da je posedovala informaciju šta se prošlog ponedeljka dogodilo u stanu na dvanaestom spratu solitera u novosadskoj Fruškogorskoj ulici, majka ubice nikako ne bi mogla da bude svedok u postupku gde je njen sin okrivljen za ubistvo.

(P. M.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA