ZRENJANIN: Motikom na policajca - palicom na starca!

Dalibor P. (28) optužen je da je u noći između 18. i 19. oktobra ove godine u Srpskom Krsturu maskiran najlon kesom, sa još tri maloletnika, nasilno ušao u kuću i fizički napao starijeg meštana. Potom je nasrnuo i na policajca koji je došao da ga prevede

  • 0

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv Dalibora P. (28) iz Srpskog Krstura zbog krivičnih dela razbojništva i napada na službeno lice u vršenju dužosti, saopšteno je danas iz tog tužilaštva.

Okrivljenom se stavlja na teret da je u noći između 18 i 19. oktobra ove godine, u Srpskom Krsturu maskiran najlon kesom, sa još tri maloletnika, nasilno ušao u kuću i fizički napao starijeg meštana K. P., udarajući ga pesnicom i palicom po glavi i telu, tražeći od njega novac.

Posle premetačine, napadači su pronašli svega 170 dinara, a iz kuće su odneli stvari vredne 20.000 dinara.

Dalibor P. je optužen i zbog napada na službeno lice, 19. oktobra, prilikom dolaska policajaca radi pretresa kuće u kojoj živi.

Tužilašvo navodi da je optuženi vukao za rukav policajca B. J., a potom iz kuće izneo motiku sa drvenom držaljom i više puta zamahivao prema policajcima, koji su na pretres došli po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Kikindi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA