INCIDENT: Dačićev pomoćnik zgazio ženu u zoni pešačkog prelaza!

Miloš Oparnica, pomoćnik ministra Ivice Daćića, oborio 59-godišnju gospođu u zoni pešačkog prelaza na Karaburmi. Ona je polusvesna prevezena u Urgentni centar na odeljenje neurohirurgije

  • 9

Na raskrsnici ulica Dragoslava Srejovića i Marijane Gregoran na Karaburmi u Beogradu službeni automobil marke "pežo 607", koji je vozio pomoćnik ministra policije Miloš Oparnica, oborio je ženu pešaka, staru 59 godina u zoni pešačkog prelaza.

Žena je polusvesna i konfuzna sa povredama glave i amnezijom prebačena u Urgentni centar na odeljenje neurohirurgije. Oparnica je vozio neobeležen automobil, nije bio u alkoholisanom stanju, a brzinu kojom se kretao naknadno će utvrditi veštačenje.

Nesrećna žena je udarila glavom u šoferšajbnu kod suvozačevog mesta. Prema prvim informacijama, sa Oparnicom su u automobilu bile i supruga i ćerka, kao i nepoznati mlađi muškarac.

Miloš Oparnica je bivši šef kancelarije Interpola u Srbiji i pominje se kao mogući naslednik Milorada Veljovića, direktora policije.

Doktorka Vesna Janošević iz Urgentnog centra kaže za Telegraf da je povređena žena primljena sa veoma teškim povredama, ali da je njeno zdravstveno stanje sada stabilno.

- Stanje nesrećne žene je sada stabilizovano i ona se nalazi na konstantnom praćenju jer je primljena sa teškim povredama i velikim oštećenjima mozga. Za sada nisu planirane nikakve operacije, ali ukoliko bude potrebno spremni smo da to brzo uradimo - kaže ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • skivuk

    19. novembar 2012 | 18:43

    Dokle ce da se ponasaju kao da ljudski zivot ne vredi ni pisljive pare. Zar i oni nemaju cerke zene majke. Prokleti bili.

  • Kizo

    19. novembar 2012 | 18:39

    Pobismo se automobilima!!!

  • krempita

    19. novembar 2012 | 19:19

    Nemojte puno pisti o tome, nećemo moći da zataškamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA