REDŽEPI PRETI: Dačiću, ako smeš, dođi u Preševo i sam ukloni spomenik!

"Neka premijer Srbije dođe i sam ukloni spomenik poginulim pripadnicima OVPMB, a ja znam da neće smeti da dođe", kaže lider Albanskog nacionalnog pokreta

  • 20

Bivši komandant OVPBM i lider Albanskog nacionalnog pokreta Orhan Redžepi poručio premijeru Srbije Ivici Dačiću da dođe u Preševo i sam ukloni spomenik poginulim pripadnicima OVPBM.

- Znam da neće smeti da dođe - poručio je Redžepi za TVB92.

Da podsetimo, premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da postavljanje spomen ploče pripadnicima nekadašnje Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe u centru Preševa predstavlja nepotrebnu provokaciju na koju država mora da reaguje. 

- Bolje neka je sami sklone - to je nepotrebna provokacija pogotovo ako se dovede u kontekst dana državne zastave koji je 28. novembra, a presuda za Haradinaja očekuje se 29. novembra - rekao je Dačić.

(D. Z. / Izvor: B92 / Foto: MC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DINo

    22. novembar 2012 | 06:28

    Ne vidim zasto da se skloni spomenik u Presevu kad u Ivanjici ima spomenik izdajniku i fasistickom saradniku Drazi Mihajlovicu.Koliko mi je poznato albanski narod se samoorganizovao u odbrani svojih domova i nisu isli Beograd da napadaju,bilo je tako vrijeme.

  • dodje maca na vratanca

    21. novembar 2012 | 22:49

    Ma Redzepi jebes Dacica,ako tako budes pricao doci ce ti moja veteranska jedinica (63.padobranska)koja je ratovala sirom bivse Juge i ne da cemo je skloniti nego cemo i Tebe UKLONITI.Dosta nam je te tvoje bahatosti i teranja inata i velicanja ubica Srpskog naroda.Ako smo morali da trpimo Hrvate i Siptare na Kosovu....e vala vas necemo na Srpskoj zemlji.

  • Vredni mrav

    21. novembar 2012 | 21:31

    Citam ovo i ne verujem,sta smo doziveli da nam rade u sopstvenoj zemlji:((((jako tuzno. Sto vi mislite sta bi se desilo ovom pacovu da je ovo rekao u Francuskoj,Nemackoj,Rusiji,Americi??? Najblaze bi bilo radni logor uz konstantna silovanja po zatvoru. Kod nas,smeje nam se u lice. Bas mi je tesko kad ovo citam :((((

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA