Časna sestra silovala devojku 14 godina - žrtva izvršila samoubistvo!

Svoju štićenicu (26) koja je izvršila samoubistvo, časna sestra je prvi put silovala kada je devojka imala 12 godina. Zbog dugogodišnjeg zlostavljanja, sestra je zatvorena u crkveni sanatorijum

  • 0

U Italiji, u Bustu Arsiziju, zatvorena je časna sestra zbog optužbe da je svoju štićenicu, koja je izvršila samoubistvo, silovala punih 14 godina. Devojka (26) psihički i moralno uništena obesila se, a prema navodima iz njenog dnevnika, prvi put je silovana sa 12 godina.

Časna sestra nije završila u zatvoru, već u izolovanom delu crkve, u sanatorijumu.

Drugi slučaj koji je iznenadio Italiju je slučaj sveštenika zatvora San Vitore iz Milana, Alberta Barina (51) koji je ucenjivao mlade afričke zatvorenike.

Policija je dokaze protiv njega prikupila postavivši skrivene kamere u njegovoj kancelariji  i domu. Na osnovu snimaka vidi se da je kapelan ucenjivao afričke dečake tražeći im seks za sitnice - u zamenu za pastu za zube, kutiju keksa. Takođe, obećavao im je da će im olakšati robiju.

Sveštenika je prijavio mladi crnac koga su silovali  i drugi zatvorenici, i koji su se branili da to i nije neko zlo, pošto je on ionako “popova kurvica”.

Od početka istrage utvrđeno je da je sveštenik silovao ukupno šest zatvorenika, u dobi od 22 do 29 godina, što je sve dokumentovano snimcima, tvrdi policija.

(I. D. / Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA