KNIN: Pocepana hrvatska zastava!

Hrvatska zastava pocepana je nedaleko od Knina, saopštilo je Udruženje hrvatskih branitelja obolelih od posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP) i dodalo da traže od hrvatskih institucija da pronađu krivce

  • 1

Hrvatska zastava pocepana je nedaleko od Knina, saopštilo je Udruženje hrvatskih branitelja obolelih od posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP) i dodalo da traže od hrvatskih institucija da pronađu krivce, ističući da neće više biti tolerantni prema takvim ispadima.

Hrvatska zastava kod slapa Krčić u blizini Knina nasilno je spuštena u podnožje jarbola na kojem se vijorila i doslovno je raščupana i pocepana, kažu njihovi članovi.

Jarbol sa zastavom podignut je pored spomen-krsta za sve poginule hrvatske vojnike u ratovima tokom devedesetih godina.

- Ovo je još jedan u nizu sličnih cepanja hrvatske zastave u hrvatskom kraljevskom gradu Kninu nad kojom se neko iživljava i to na hrvatskoj svetinji za koju su mnogi domoljubi u domovinskom ratu položili svoje živote. Nećemo više biti nimalo tolerantni prema takvima jer je očigledno da cepanjem hrvatske zastave vandali ne priznaju Republiku Hrvatsku čiji su sigurno stanovnici i uživaju svi jednakopravne statuse u Hrvatskoj- navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr / Foto: Thomas Ritter)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • паметњаковић млађи хтц

    23. novembar 2012 | 11:05

    пази хрватска светиња.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA