"VAŽAN PUT": Mišković tajno odleteo iz Srbije za Moskvu?

Vlasnik "Delte" je u četvrtak napustio zemlju i odleteo za Moskvu, a njegov let u Rusiju još nije zvanično okarakterisan kao bekstvo, mada u policiji sumnjaju da se on neće vraćati u Srbiju

  • 5

Vlasnik "Delte" Miroslav Mišković u četvrtak ujutru, u 10.15 sati, odleteo je avionom za Moskvu, dok u policiji sumnjaju da se on neće vraćati u Srbiju, prenosi "Informer".

Miškovićev let za Rusiju zvanično još nije okarakterisan kao bekstvo iz zemlje, ali u policiji ipak sumnjaju da on ne planira da se vrati u Srbiju, saznaje taj list.

- Gazda "Delte" još nije optužen, pa tehnički nije ni mogao da pobegne. Ipak, ako znamo da je u četvrtak trebalo da bude izdat nalog za celodnevni nadzor nad njegovim kretanjem, više je nego sumnjivo to što se iznenada setio važnih poslova u Rusiji - kaže izvor iz samog vrha vlasti.

U vrhu Vlade Srbije je kasno sinoć potvrđeno da je najbogatiji Srbin pod sumnjivim okolnostima napustio zemlju.

Iz kompanije "Delta" nisu se oglašavali povodom vesti o njegovom napuštanju Srbije.

(D. Z. / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    24. novembar 2012 | 15:04

    Kakva farsa i dobijanje jeftinih politickih poena! Naime, ako je neko osumnjicen i nalazi se pod istragom i postoje ozbiljne namere da se osudi i sto je najvaznije za pravdu, vrati novac, to se ne objavljuje na sva usta po medijima!!!!!!!!!! DOKLE NAS PONIZAVATE???

  • ALEXA

    24. novembar 2012 | 10:31

    sigurno se pozajmio da ima za kartu

  • dragan

    24. novembar 2012 | 14:28

    Naravno da je otisa (pobegao).Jos samo da ceka da ga Dacic uhapsi i drzi u pritvoru dok ne smisli razloge.Iz ove zemlje treba svi da pobegnemo,i bogati i siromasni,nema ovde mira za nas.Treba da ostavimo samo politicara i da oni naizmecno vladaju hapse,pustaju jedni druge.Treba svi da odemo,i mladi i stari i deca i bogatasi.Ovo nije zemlja nas,ovo je samo za njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA