OTMICA U PROKUPLJU: Tri dana su me držali drogiranog i vezanog u šumi (FOTO)

- Sišao sam do glavnog puta, ubrzo je naišao crveni auto "opel kadet“ sa troja vrata, u kojem su bila tri nepoznata muškarca. Vozač nije gasio auto, a druga dvojica, koji su bili u crnim jaknama, izašli su napolje i rekli mi da uđem. Nisam hteo, ali je jedan od njih tada izvadio pištolj, repetirao ga i prislonio mi na glavu. Ja sam onda ušao - priča za Telegraf.rs oteti Vitomir Stevanović

  • 2

Vitomir Stevanović (29) iz prokupačkog sela Beli Kamen preživeo je pravu noćnu moru kada su ga otela trojica nepoznatih muškaraca i bez svesti ga ostavili u šumi. Nakon što su ga naterali da popije "slatkastu tečnost", Vitomir je tri dana ležao vezanih ruku i nogu.

Kako je rekao za Telegraf.rs, njemu uopšte nije jasno kako je preživeo, i dodaje da sada oseća neverovatan strah.

- U sredu oko 22 sata primio sam poziv bez identifikacije i neki muški glas mi je rekao da siđem do glavnog puta, jer neki prijatelji žele da me vide. Pitao sam koji, ali je rekao da ću videti. Pomislio sam da je to neko od mojih drugara i da žele da me iznenade. Zaista mi ni na kraj pameti nije bilo da će neko da me otme - priča još uvek sa nevericom Vitomir, koji je oženjen i otac dvoje maloletne dece.

Na sreću, kako kaže supruga i deca su bila u posetu njenima.

- Sišao sam do glavnog puta, koji je oko 250 metara udaljen od moje kuće i ubrzo je naišao crveni auto "opel kadet“ sa troja vrata. Unutra su bila meni tri nepoznata muškarca. Vozač nije gasio auto, a ostala dvojica koja su bila u crnim jaknama izašla su napolje i rekla mi da uđem. Nisam hteo, ali je jedan od njih tada izvadio pištolj, repetirao ga i prislonio mi na glavu i ja sam ušao - priča Vitomir za Telegraf.rs.

- Ne znam šta sam mislio, ali sam osetio neverovatan strah. Bio sam potpuno bespomoćan. Nekoliko minuta nakon što su me vozili, dali su mi da popijem neku slatkastu tečnost iz flašice koju je jedan od njih izvadio. Zadnje što sam iz kola video bila je autobuska stanica u Glasoviku - dodaje vidno potresen Vitomir.

Probudio se tek u petak oko 14 časova i shvatio je da leži nasred šume vezanih ruku i nogu. Posle dva sata uspeo je da pregrize pertle kojima su mu bile vezane ruke, a zatim da oslobodi i noge, koje su mu vezali kaišem od njegovih pantalona.

- Pogledao sam u džepove i video da ništa, sem 8.000 dinara koje sam imao u novčaniku, ne nedostaje. Čak mi je i mobilni telefon "preživeo" u levom džepu jakne. Tresao sam se od hladnoće, osećao mučninu, ali sam uspeo da se pridignem i shvatim da sam u šumi iznad Novog Đurevca prema Pestišu. U tom momentu mi je zazvonio mobilni. Bio je to moj tast. Kada sam ga čuo, sunce me je ogrejalo, jer pravo da vam kažem nisam bio siguran da li sam živ, ili na onom drugom svetu - priseća se naš sagovornik i kaže da je imao bezbroj poziva i od rodbine i najbližih kao i  od prijatelja i policije.

- Ne znam ko mi je to uradio, niti uopšte sumnjam u nekoga, jer nisam nikom dužan. Jedino sam u zavadi sa jednim prijateljem, ali ni ne pomišljam da je on. Evo i sada se tresem i ne mogu da se smirim. Mislim da ću se neprestano okretati da vidim da li me neko prati - završava Vitomir, koji očekuje da će policija pronaći otmičare.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    24. novembar 2012 | 22:29

    hahahaha... koga ovaj lozi...

  • petar

    24. novembar 2012 | 21:27

    Batice, bio sa sa neku devojku, spiskao pare i sad izmisljas. Otmicari u kadetu!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA