"OLUJA" SE NASTAVLJA: Dva doseljena Hrvata prebila Srbina u okolini Knina!

Dvojica Hrvata automobilom su uleteli u dvorište kafića "Tera" i uz povike "Ima li ovde četnika" bez ikakavog povoda prebili su Srbina (57), koji je pio kafu

  • 7

U selu Ðevrske u opštini Kistanje kod Knina danas su dvojica Hrvata, jedan doseljenik iz Janjeva na Kosovu, a drugi iz BiH, automobilom uleteli u dvorište kafića "Tera" i uz povike: "Ima li ovde četnika" iz čista mira prebili Srbina (57), koji je pio kafu.

Nakon što su prebili čoveka koji je iz tog kraja, a živi u Poreču, napadači su se udaljli, ali ih je policija ubrzo uhvatila.

Portparolka šibenske policije Marica Kosor izjavila je novinarima da su ta dvojica uhapšeni i sprovedeni na kriminalističko istraživanje zbog napada na 57-godišnjaka.

Kako izveštava index.hr, neki svedoci izjavili su da su huligani repetirali pištolj i njime udarali po saobraćajnom znaku.

Kosorova je izjavila da policija zasad nema takvih informacija, ali će se više znati nakon uviđaja.

Uhapšeni su 19-godišnjak iz Kistanja i 30-godišnjak sa adresom prijavljenom u Kninu.

Načelnik opštine Kistanje Goran Reljić došao je na lice mesta, a za index.hr izjavio da se "na području opštine stalno nešto dešava, ali da sada nikada nije bilo nešto tako ozbiljno".

- Njima su svi Srbi četnici. Žalosno je što se takve stvari dešavaju - rekao je Reljić, i najoštrije osudio incident.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • suzana

    25. novembar 2012 | 23:38

    Pa kod nas u Hrvatskoj samo takvi "veliki" hrvati i rade gadosti.Pridošlice,žive u Hrvatskoj od dječjeg doplatka i socijalne pomoći,a glume da su nešto.U Hrvatskoj žive srbi,koji su rođeni tu,i nitko ih nema nema pravo napadati.

  • Normalan

    26. novembar 2012 | 00:59

    Hrvatska je genocidna tvorevina koja nije ni milimetar makla dalje od Pavelićeve NDH. Zato ovakvi postupci ne treba da čude. Okupacija u 26 slika!

  • natasa

    25. novembar 2012 | 23:10

    debili i nista vise....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA