BAHATO: Poslanik Nove Srbije pretio policajcima da će im "skinuti uniforme"!

Dejan Rajčić je, nakon što ga je patrola zaustavila, izašao iz vozila, počeo da vređa policajce, govorio je da će im “skinuti uniforme”, pretio im je oduzimanjem posla, pa čak pozivao i na fizički obračun! Smirivao ga Velimir Ilić

  • 5

Narodni poslanik Nove Srbije Dejan Rajčić iz Niša vređao je policijsku patrolu koja je zaustavila njegovo vozilo tokom rutinske kontrole, saopštio je Nezavisni policijski sindikat Srbije.

Sindikat traži striktno poštovanje zakona od svih građana, ali i onih koji ih predstavljaju u Skupštini Srbije.

Rajčić je, nakon što ga je patrola zaustavila, izašao iz vozila, počeo da vređa policajce, govorio je da će im “skinuti uniforme”, pretio im je oduzimanjem posla, pa čak pozivao i na fizički obračun! Prema navodima sindikata, dalji sukob sprečio je Velimir Ilić, ministar građevine i urbanizma koji je slučajno naišao. On se izvinio policajcima i Rajčiću održao lekciju.

Dejan Rajčić nije želeo da komentariše navode Nezavisnog policijskog sindikata.

- Kada se povodom ovog slučaja bude oglasio neko od policijskih rukovodilaca, tada ću govoriti. Optužbe sindikata ne komentarišem – kratko je rekao on.

U medijima se ime Dejana Rajčića pominje i zbog krivičnog postupka koji se pred niškim Osnovnim sudom vodi zbog optužbe za zloupotrebu službenog položaja. On se tereti da je 2006. godine kao zamenik gradonačelnika Smiljka Kostića prekršio zakon jer je neposrednom pogodbom poverio posao izgradnje Somborskog kolektora niškom vodovodu.

Rajčić se nije pozvao na poslanički imunitet i pojavio se pred sudom, ali je negirao sve optužbe i kao svedoka svoje nevinosti na sud pozvao Velimira Ilića. Međutim, Ilić se do sada nije pojavljivao na glavnim pretresima.

(D.K. / Foto: Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nislija

    26. novembar 2012 | 18:45

    on je pre politicke karijera prodavao kece na pijaci u nisu. to svi znaju. a kada se takvi nepismeni dzulovi domognu funkice onda je kuku lele.

  • nis

    26. novembar 2012 | 16:59

    na slici se vidi sa je neotesani dzulov

  • Milos

    26. novembar 2012 | 15:09

    Po slici se vidi da je pasivan gay. Sa takvima samo tvrdo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA