EKSKLUZIVNO: U utorak hapšenje 15 osoba zbog SMS prevara!

U akciji "Graham" biće privedeno petnestak osoba koji se sumnjiče da su SMS prevarama u nagradnim igrama firme "Fonlider" prevarili građane

  • 2

NOVA AFERA! U akciji "Graham" sutra će biti privedeno petnestak osoba koji se sumnjiče da su SMS prevarama u nagradnim igrama firme "Fonlider" prevarili građane, saznaje Telegraf.rs!

- Biće privedene osobe za koje se sumnja da su protivpravno pribavili za sebe ogromnu materijalnu korist - kaže sagovornik našeg portala blizak istrazi.

Kompanija "Fonlider", prema podacima s njihove internet stranice, nudi mogućnost osavremenjavanja svake marketing kampanje uz korišćenje interaktivnih mobilnih servisa, a kao jednu od svojih usluga, oni navode i mogućnost pokretanja SMS Nagradne ige.

"Fonlider je provajderska firma koja preko mobilnih operatera - MTS, TELENOR i VIP Mobile dobija SMS poruke učesnika nagradne igre", navode iz ove firme.

Na sajtu su i navedeni razlozi - Zašto pokrenuti SMS Nagradnu igru:

* Jednostavno i praktično

* Promocije novih proizvoda/usluga

* Povećanje prodaje i jačanje brand-a već postojećeg proizvoda/usluge

* Ušteda vremena - preskačete veliki posao oko koverti, slanja, prikupljavanja, arhiviranja, administracije koju imate kod “klasičnih” nagradnih igara...

* Ušteda novca - ne plaćate posebne naknade velikim prodajnim lancima i supermarketima da bi držali na posebnom mestu kutiju za koverte za Vašu nagradnu igru…

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ani

    26. novembar 2012 | 19:34

    Dobro je da ste ovo objavili danas, da do sutra svi pobjegnu iz zemlje. ccc....

  • boki

    27. novembar 2012 | 08:20

    niste napisali u koliko sati,da bi ljudi znali da se obuku na vreme,da ih ne cekaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA