MLADENOVAC: Dva muškarca se ugušila u bunaru!

Tokom proširivanja bunara M. D. (40) je izgubio svest, dok se T. G. (44) ugušio pokišavajući da mu pomogne

  • 0

M. D. (40) i T. G. (44) ugušili su se dok su radili na proširenju bunara u dvorištu porodične kuće M. D. u selu Vlaška, kraj Mladenovca.

Nesreća se dogodila oko 10 sati pre podne u selu 7,5 kilometara udaljenom od centra Mladenovca. Nesrećni muškarci radili su u bunaru širine 1,5 a visine između 10 i 12 metara. Kako su za Telegraf rekli u mladenovačkoj Hitnoj pomoći, poziv su primili u 9.55.

- Na licu mesta bili smo već u 10.07, ali, nažalost, nismo mogli mnogo da učinimo. Na dnu bunara ležala su dva tela bez svesti, za koje smo, kada su ih vatrogasci izvukli i pokušali reanimaciju, mogli samo da konstatujemo smrt - kažu u Hitnoj pomoći Mladenovca.

Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik bunara M. D. radio je na dnu bunara, gde je i izgubio svest. T. G., koji je radio na površini, primetio je da nema komunikaciju sa prijateljem, sišao je po njega, ali se ugušio i on. U Hitnoj pomoći kažu da će tačne detalje smrti utvrditi obdukcija.

- Najverovatnije su se otrovali ugljen-monoksidom ili metanom, toga u ovim predelima ima dosta - kažu nam u mladenovačkoj Hitnoj pomoći.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA