SLUČAJ ANTONIJE BILIĆ: Pronađene kosti odgovaraju mlađoj ženskoj osobi

Obdukcija je pokazala da delovi ljudskih kostiju pripadaju mlađoj ženskoj osobi što dodatno pojačava sumnju da posmrtni ostaci, uz pronađenu odeću i traku za kosu, pripadaju maloletnoj Antoniji

  • 1

Obdukcija u Zavodu za sudsku medicinu u Zagrebu pokazala je da delovi ljudskih kostiju koji su pronađeni na smetlištu kamionskog parkirališta u selu Fulaje kod Ogulina pripadaju mlađoj ženskoj osobi, javila je večeras Hrvatska radio-televizija (HRT).

Prema navodima javne televizije, to dodatno pojačava sumnju da posmrtni ostaci, uz pronađenu odeću i traku za kosu, pripadaju maloletnoj Antoniji Bilić, koja je poslednji put viđena sredinom prošle godine. Za pokušaj silovanja i ubistvo Antonije Bilić osuđen je vozač kamiona Dragan Paravinja.

HRT nezvanično saznaje da će rezultati brze genomske analize DNK biti poznati kasno večeras, a ako se sa sigurnošću ne bude pokazalo da pripadaju Antoniji, biće sprovedena detaljnija i sporija, mitohondrijska DNK analiza, čiji će se rezultati znati za 72 časa.

Smetlište na kojem su sinoć dvojica meštana pronašla kosti udaljeno je nekoliko kilometara od odmorišta Modruš, gde je u junu prošle godine posleđi put lociran signal mobilnog telefona Antonije Bilić.

Advokat porodice Bilić, Vinko Ljubičić izjavio je ranije danas novinarima da misli da je "vrlo izvesno" reč o posmrtnim ostacima Antonije Bilić.

Županijski sud u Šibeniku nepravosnažno je osudio Paravinju 19. oktobra na 40 godina zatvora zbog pokušaja silovanja i ubistva Antonije Bilić sredinom 2011. godine, kao i za pokušaj silovanja još jedne žene 2010.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA