NAPAD NA ČEŠKOG DIPLOMATU: Pritvor za još jednog razbojnika

Policija u Novom Sadu odredila je pritvor do 48 sati Petru P. (20) iz Vrbasa, koji se sumnjiči da je 25. novembra, zajedno sa Milošem S. (20), opljačkao i povredio češkog diplomatu

  • 0

Novosadska policija odredila je zadržavanje do 48 sati Petru P. (20) iz opštine Vrbas, koji se tereti da je, zajedno sa Milošem S. (20), sa istog područja, 25. novembra opljačkao i teško povredio Ronalda Franka (56), atašea finansijsko-računovodstvenog odeljenja ambasade Republike Češke u Beogradu.

Sumnja se da su na parkingu pored auto-puta Subotica - Novi Sad, njih dvojica, maskirani na odmorištu “Sirig”, udarali češkog diplomatu Franka i pretili mu vatrenim oružjem, a onda iz njegovog automobila oduzeli dva mobilna telefona, 10.000 dinara i GPS uređaj za navigaciju.

Miloš S. je uhapšen 26. novembra i juče mu je istražni sudija odredio pritvor, a Petar P. će, takođe u zakonskom roku, biti doveden na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

(P. Marković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA