KINA: Manekenki devet meseci zatvora zbog slika u policijskoj uniformi!

Dvadesettrogodišnja lepotica na jednoj slici nosi policijsku košulju, kapu i prugaste gaćice. Dok oblači najlonske čarape, u prvom planu su njene duge noge

  • 0

Manekenka iz Pekinga po imenu Vang Ksjaomeng osuđena je na devet meseci zatvora jer je na društvenoj mreži "Weibo" objavila fotografije na kojima pozira u policijskoj uniformi.

Dvadesettrogodišnja lepotica na jednoj slici nosi policijsku košulju i kapu, kao i prugaste gaćice. Dok oblači najlonske čarape, u prvom planu su njene duge noge.

Druga fotografija prikazuje Vang u uniformi kako se osmehuje i gleda u stranu.

Osim slika, manekenka je na društvenoj mreži objavila i prateći tekst:

- Kao nova policajka u svom kraju, moram da naučim pravila. Pod velikim sam pritiskom jer sedim za istim stolom sa državnim čelnicima svaki dan - stajalo je u poruci.

Nekoliko kineskih surfera odmah je reagovalo, a pojedini su uputili žalbe policiji, prenosi "Hafington post". Predstavnici zakona protumačili su pomenuti foto-sešn kao lažno predstavljanje, pa su uhapsili Vang, koja će zbog toga odslužiti kaznu zatvora.

(I. M. / Izvor: Blic, Foto: Weibo )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA