SLAVILI ALBANCI: Zapaljena kuća u srpskom delu Orahovca!

Razočarani žitelji Orahovca tvrde da je požar podmenut i da je deo "euforičnog pira povodom trijumfalnog povratka Haradinaja". Kuća je u potpunosti izgorela, a vlasnik ne živi u njoj već nekoliko godina

  • 0

Sinoć oko 22 časa u potpunosti je izgorela kuća Vlade Kazića u srpskom delu Orahovca. Portparol Prizrenskog regiona KPS-a Hazir Beriša potvrdio je za Telegraf.rs da je sinoć u 22 časa izbio požar u Ulici Avdulaha Bugaria u kome je gorela "napuštena kuća Vladimira Kazića".

- Proces utvrđivanja uzroka požara i nanete štete je u toku – rekao je Haziri.

Razočarani žitelji Orahovca tvrde da je požar podmenut i da je deo "euforičnog pira povodom trijumfalnog povratka Haradinaja". Prema rečima očevidaca, kuća je u potpunosti izgorela,  a vlasnik ne živi u njoj već nekoliko godina.

Orahovac je varošica u Metohiji u kojoj trenutno živi oko 400 Srba koncentrisanih u "srpskom"  delu grada u potpunom okruženju. Do 1999.godine u Orahovcu je živelo oko 3.000 Srba. U junu 1998. godine OVK je držala Orahovac pod opsadom. Sudbina kidnapovanih i ubijenih do danas nije poznata.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA