ODLOŽENO SUĐENJE: Petra Cvijić džaba dolazila u sud

Suđenje voditeljki RTS-a, zbog bolesti sudije, odloženo je za 12. mart. Okrivljena se tereti da je u januaru automobilom usmrtila pešaka Slobodana Bajića (73)

  • 0

Suđenje voditeljki RTS-a Petri Cvijić, zbog bolesti sudije, odloženo je za 12. mart. Okrivljena se tereti da je u januaru automobilom usmrtila pešaka Slobodana Bajića(73).

Na današnjem suđenju u Prvom osnovnom sudu pojavili su se svedoci Miroslav i Mirjana Gligorijević koji su se nalazili u automobilu sa Cvijićevom u trenutku nesreće.

Voditeljka koja se brani sa slobode negira krivicu, ali se od incidenta u januaru ne pojavljuje na nacionalnoj televiziji.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu tereti Cvijićevu da je izvršila teško delo protiv bezbednosti saobraćaja kada je vozeći "opel korsu" dovela u opasnost živote ljudi jer nije prilagodila brzinu. 

Prema optužnici, ona je svojim automobilom na obeleženom pešačkom prelazu udarila Slobodana Bajića (73) koji je prelazio ulicu, a on je od zadobijenih povreda nekoliko sati kasnije preminuo u Urgentnom centru.

(M. R. / Foto: Marko Todorović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA