ZVORNIK: Razjareni bik usmrtio majku i sina!

Kada su ga poveli prema štali, bik je iz nepoznatih razloga prvo napao Jovanku a potom i Jovana, kojem su u pomoć pritekla dvojica komšija. I majka i sin su preminuli na licu mesta

  • 1

U Zelinju kod Zvornika razjareni bik kojeg su vodili sa ispaše ubio je majku i sina, Jovanku Jovanović (76) i Jovana Jovanovića (52). Oboje su preminuli na licu mesta.

Kako je rečeno, oni su juče kao i obično vodili bika na ispašu. Kada su ga poveli prema štali, bik je iz nepoznatih razloga prvo napao Jovanku a potom i Jovana, kojem su u pomoć pritekla dvojica komšija.

Pripadnici Stanice javne bezbednosti Zvornik izvršili su uviđaj, a tela nastradalih prebačena su u Dom zdravlja, gde su utvrđeni snažni udarci u predelu glave.

Iz Centra javne bezbednosti Bijeljina saopšteno je da su juče na livadi u mestu Zelinje pronađena tela a o njihovoj smrti Policijsku stanicu u Zvorniku juče oko 17 sati obavestilo je lice čiji su inicijali S. H.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva naložio je preduzimanje određenih radnji kako bi moglo da se priđe nastradalima i da se izvrši uviđaj.

(I. D. / Mojportal.ba / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA